Kommissionssalg af din MC

 - Hvordan er det nu lige man omregistrerer en motorcykel?


- Skal den synes inden ejerskift?

- Hvordan gør man med prøvekørsel?
 

 

Bekymringerne og spørgsmålene kan være mange når man skal sælge en motorcykel privat og ønsker du ikke at stå med alle problemerne selv, tilbyder vi hos Bruun-Larsen Motorcykler at sælge din motorcykel for dig.
Vi har en stor udstilling centralt placeret i Odense med mange forbipasserende hver eneste dag. Vi har et stort køber kartotek, samt en bred kundegruppe, som sammen med vores online annoncering vil give din motorcykel den mest optimale disponering og derved opnå en større chance for et hurtigt salg.

Salg og annoncering
Vi tager os af alt papirarbejdet, fremvisning, prøvekørsler, samt annoncering på vores hjemmeside, 123mc.dk, guloggratis.dk og www.wrooom.dk. Vi forhandler og laver alle aftaler med køber, samt giver køber mulighed for finansiering og forsikring. Alt dette uden at du skal fortage dig noget! Vi varetager altid dine interesser og justerer kun i prisen på motorcykelen, efter aftale med dig.

Garanti
Mange kunder ønsker ikke at købe privat, da der ikke er nogen sikkerhed for garanti, dette problem løser vi også. Vi stiller fuld garanti på din motorcykel i overensstemmigelse med dansk forbruger lovgining. Dette giver en større sikkerhed og tryghed for køber og derfor vil din motorcykel være mere attraktiv for en potientiel kunde, hvis den står i kommission hos os.

Kommissionskontrakt, salær og refundering af salgbeløb.
Vi tager et fast lavt salær, afhængig af hvad udsalgsprisen er på motorcyklen ved kommissionsaftalens indgåen. Dette fratrækkes fra salgsprisen og skal derfor ikke betales forud. Vi ønsker at motorcyklen skal stå salgklar og klar til syn i vores udstilling og derfor udarbejder vi, inden vi indgår en aftale, et værkstedstilbud på eventuelle reparationer, som er nødvendige for syn af motorcyklen - dette tilbud er selvfølgelig gratis. Indgåes der en aftale fratrækkes værkstedstilbudet ligeledes salgprisen når motorcyklen bliver solgt.
Resten af beløbet bliver inden for 8 dage efter salg, overført til din bankkonto og du vil modtage en opgørelse over kommissionssalget. 

Nemt og sikkert for dig
Alt dette står vi for! Du skal blot sørge for at kontakte os og kigge forbi med din motorcykel. Har du ikke mulighed for det, afhenter vi den også gerne hos dig.Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at vi skal sælge din motorcykel så ring til os på

Tlf. 66 12 61 03

eller skiv en mail til
Kim Mikkelmann på kim@bruun-larsen.dk 

Vi forbeholder os retten til at afvise at tage motorcykler i kommission, hvis deres generelle stand, alder eller model ikke lever op til vores krav til en kommissionsmotorcykel. Ligeledes forbeholder vi og også retten til at afvise en motorcykel, hvis ikke vi og ejer kan blive enige om den korrekte salgspris.