Fælles køretur til åbning af Egeskov Slot

Oprettet d.

Så er det tid at gentage succesen fra sidste år!

Igen i år arrangerer vi fælles køretur fra Bruun-Larsen Motorcykler til Egeskov Slot.
Vi mødes i butikken på Vesterbro 29, 5000 Odense C, kl. 9.00 og fylder gaden med motorcykler imens vi byder på en kop kaffe inden afgang mod Egeskov Slot omkring kl. 10.00.

Igen i år har Michael Ahlefeld været gavmild og har åbnet dørene for det fynske MC-folk og igen i år er det gratis indgang, hvis vi kommer på motorcykel. Vi håber at vi iegen kan fylde hele Vesterbro med motorcykler og igen få en fantasktisk dag på det smukke Egeskov Slot.

 


Info fra Egeskov.dk

GRATIS ADGANG FOR GÆSTER PÅ MOTORCYKEL PÅ ÅBNINGSDAGEN


25. apr 2015
 - 11 - 17

Det bliver en festlig åbningsdag på Egeskov. Vi gentager nemlig sidste års succes med fri adgang for alle der ankommer på motorcykel.  I 2014 blev det til et kæmpe motorcykeltræf med omkring 3.500 flotte maskiner.

Der var motorcykler så langt øjet rakte, da Egeskov åbnede for sæsonen i 2014. Grev Michael Ahlefeldt, som er en passioneret motorcyklist og samler af de flotte maskiner, havde fået den ide, at invitere til træf på Egeskov. Og det blev en helt overvældende dag, som vi nu gentager.

Så har du en motorcykel og skal have et mål for din forårstur, så kør mod Egeskov på Midtfyn. Når du ankommer til Egeskov, skal du blot følge skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde. Herfra er der fri adgang til Egeskovs prisbelønnede have, ligesom du kan se udstillingerne med veteranbiler og –motorcykler.

Fakta
Tilbuddet gælder kun den 25. april fra kl. 11.00 – 17.00
Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.
Følg skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde.
Parkering på plæne og grus – medbring gerne plade til støttefod.

____________________________________________________

Grundet fællesturen til Egeskov Slot holder vi lukket i butikken lørdag d. 25 April.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen!


Med venlig hilsen

Bruun-Larsen Motorcykler

Pernille Bruun-Larsen og Kim Mikkelmann