Arrangementer hos os

Lørdag d. 29 april 2023

Link til Facebook begivenhed: https://www.facebook.com/events/1573709906375491

Traditionen tro, har vi arrangeret fælleskøretur til Egeskov MC-Træf. Som traditionen forskriver, har vi arrangeret en køretur på de små snoede fynske landeveje.

Turen bliver kørt i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, uanset MC størrelse eller type.

Alle på MC eller ATV kan deltage og turen er helt gratis og der er gratis indgang på Egeskov Slot (Dog er der ikke gratis adgang for ATV'er på Egeskov)

Vi giver kaffe og rundstykker til de morgenfriske inden afgang, ud på de snoede fynske veje. Vi mødes i butikken på Billedskærervej 18, kl. 9.00. Afgang mod Egeskov bliver kl. 10.00.

Da vi sidst arrangerede denne køretur var over 450 motorcykler i kortegen, og der desværre var mange som blev hægtet af på køreturet, har vi i år igen taget nogle tiltag, som skal sikre at alle komme helt med til Egeskov Slot, uden at skulle overskride hastighedsgrænserne.

I år, vil vi stadig mødes i butikken og efterfølgende samle til fælles afgang på AMU FYN's parkeringsplads, (C. F. Tietgens Blvd. 27, 5220 Odense) ligesom de forgående år, men i år har vi samlet en gruppe af medhjælpere, som undervejs på ruten, vil stoppe og vise vej, når ruten drejer af.

På denne måde sikrer vi at, hvis der opstår afstand mellem motorcyklerne i kortegen, skal du blot forsætte ligeud, indtil du møde en af vores vejvisere. På denne måde håber vi at sikre, at alle kan komme med til Egeskov og samtidigt overholde alle gældende trafikregler.

Vores vejvisere vil være tydeligt markeret med gule veste, med Bruun-Larsen Motorcykler Logo og vil være placeret de steder, hvor ruten drejer af.

Vi håber at I sætter pris på vores tiltag, da vi sætter utrolig stor pris på jeres deltagelse!

Vi glæder os til at se jer alle, både de kendte og de nye ansigter!

Med venlig hilsen

Pernille & Kim

NB: Butikken er lukket denne lørdag

 


Link til Facebook Event: https://www.facebook.com/events/967221083910636/

Endelig kan vi gentage succesen fra før corvid-19 tog sit indtog i Danmark - Vi holder igen MT MEET Odense!

Deltag og spark dæk til Danmarks eneste officielle MT MEET søndag d. 21 August 2022 hos Bruun-Larsen Motorcykler!

Vi holder træf for alle Yamaha MT, XSR og Tracer motorcykler og skal igen i år have kåret "Årets MT". Alle MT, XSR of Tracer modeller kommer ind på "træfpladsen", men alle andre motorcykler og besøgende er selvfølgelig også velkomne på dagen - jo flere jo bedre!

I år vil der igen være mulighed for at tilmelde din MT, XSR eller Tracer model til "Årets MT" og alle deltagende i MT MEET 2022 kan så stemme på de motorcykler, som deltager i konkurrencen. Tilmelding fortages på dagen ved ankomst.

Vi tænder op i grillen og er vært ved en ristet pølse, sodavand og kaffe!
Vi afslutter dagen, med en fælles køretur for alle, på de snoede fynske landeveje. (køretur er fra kl 14-15)

Program for MT MEET 2022
10.00 - MT MEET 2022 åbner
10.00 - 11.30 tilmelding af MC i årets MT.
11.30 - Yamaha Pit Crew tænder op i grillen.
11.30 - 12.30 publikums afstemning til årets MT
13.00 - kåring af årets MT
14.00 - Afgang fælleskøretur* og MT MEET 2019 slutter.

*Fælles køretur er på ca. 70 km og tager ca. 1 time og 15 min. Alle uanset MC mærke er velkommen til at køre med på fællestur! Husk at tanke benzin inden afgang kl. 14.00 hvis nødvendigt.

Arrangementet er GRATIS for alle!
Kom og besøg os fra kl. 10-14