Værksted og skadeservice

 

Specialister i Japanske motorcykler.

Hos Bruun-Larsen Motorcykler har vi stor erfaring i Japanske motorcykler - faktisk har vi været autoriseret servicecenter for Yamaha, Suzuki og Honda i mange år. I forbindelse med vores flytning til nye lokaler på Billedskærervej 18, 5230 Odense M i marts måned 2016, anlagde vi et helt nyt og moderne værksted - et værksted som afspejler vores kvalitet og seriøsitet i vores arbejde på din motorcykel.

 

Vi udfører alle former for servicearbejde, reparationer, ombygninger, montering af udstyr mv. Kontakt os blot og få et uforpligtede tilbud på tlf. 66 12 61 03 eller på mail bruun-larsen@bruun-larsen.dk.  

 

 

Skadeservice

Vi udfører også skadesreparartioner for alle danske forsikringsselskaber, så skulle du være uheldig at beskadige eller få beskadiget din motorcykel, hjælper vi gerne med af opgøre og reparere din forsikringskadede motorcykel.

Der er lidt forskeld på hvilke oplysninger vi skal bruge i forbindelse med en forsikringsskade, afhængig af om du har kasko-forsikring på din motorcykel eller ej. Nedenstående kan du se hvilke oplysninger vi meget gerne vil have, når din MC bliver indleveret. Kommer din MC med autotransport er du velkommen til at kontakte os efterfølgende.

 

Kaskoskade

Har du kasko forsikring på din motorcykel, uanset om du er skyld i skaden

eller om der er en modpart, har vi blot brug for:

  • Dit navn, adresse og telefonnummer
  • Forsikringsselskab
  • Dit police nummer eller Skadesnummer

Ansvarsskade

Har du udelukkende ansvars-forsikring på din motorcykel og er din motorcykel blevet beskadiget af en modpart, har vi brug for:

  • Dit navn, adresse og telefonnummer
  • Modparts Navn, adresse og telefonnummer (Hvis haves)
  • Modparts registreringsnummer
  • Modparts forsikringsselskab
  • Modparts police eller skadesnummer

 

Er du i tvivl om du har alle oplysninger eller har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 66 12 61 03 eller på mail bruun-larsen@bruun-larsen.dk.