Fælleskøretur til åbning af Egeskov Slot

Oprettet d.

 

Traditionen tro, har vi arrangeret fælleskøretur til åbning af Egeskov Slot og som traditionen forskriver, har vi arrangeret en køretur på de små snoede fynske landeveje.

Turen bliver kørt i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, uanset MC størrelse eller type.

Alle på MC eller ATV kan deltage og turen er helt gratis og der er gratis indgang på Egeskov Slot (Dog er der ikke gratis adgang for ATV'er på Egeskov)

Vi giver kaffe og rundstykker til de morgenfriske inden afgang, ud på de snoede fynske veje. Vi mødes i butikken på Billedskærervej 18, kl. 9.00. Afgang mod Egeskov bliver kl. 10.00.

Da vi sidste år var over 450 motorcykler i kortegen, og der desværre var mange som blev hægtet af på køreturet, har vi i år taget nogle tiltag, som skal sikre at alle komme helt med til Egeskov Slot, uden at skulle overskride hastighedsgrænserne.

I år, vil vi stadig mødes i butikken, hvor vi er vært ved et rundstykke og varm kaffe og efterfølgende samle til fælles afgang på AMU FYN's parkeringsplads, (C. F. Tietgens Blvd. 27, 5220 Odense) ligesom sidste år, men i år har vi samlet en gruppe af medhjælpere, som undervejs på ruten, vil stoppe og vise vej, når ruten drejer af.

På denne måde sikrer vi at, hvis der opstår afstand mellem motorcyklerne i kortegen, skal du blot forsætte ligeud, indtil du møde en af vores vejvisere. På denne måde håber vi at sikre, at alle kan komme med til Egeskov og samtidigt overholde alle gældende trafikregler.

Vores vejvisere vil være tydeligt markeret med gule veste, med Bruun-Larsen Motorcykler Logo og vil være placeret de steder, hvor ruten drejer af.

Vi håber at I sætter pris på vores tiltag, da vi sætter utrolig stor pris på jeres deltagelse!

Vi glæder os til at se jer alle, både de kendte og de nye ansigter!

Med venlig hilsen

Pernille & Kim

NB: Butikken er lukket denne lørdag.